Skifertag er en langtidsholdbar løsning

Ældre materiale med nye muligheder

Skifer er ikke et nyt materiale, men det er igen blevet populært. Med det danske vind og vejr skal dit tag kunne holde til lidt af hvert. Her er skifer et levedygtigt materiale, som kan holde op til 100 år med den rette vedligeholdelse.

Hos JME VVS ApS er vi klar til at give dig grundig rådgivning om et muligt skifertag. Det gør vi fra vores adresse i Kerteminde, men kører også ud til Nyborg og Munkebo. Vi hjælper med råd og montering.

Hvad koster et skifertag?

Prisen på et nyt skifertag varierer og afhænger blandt andet af tagets størrelse, om tagkonstruktionen har vinduer og skæve vinkler, om der skal laves kviste og hvilken slags skifter, du ønsker.

Der findes to slags skifer nemlig kunstskifer og naturskifer. Kunstskifer bliver fremstillet af fibercement, og holdbarheden på kunstskifer er ca. det halve af holdbarheden på naturskifer.


Naturskifer skæres direkte ud fra en klippe eller et bjerg, og er dermed et rent naturmateriale.
Prisen på naturskifer er højere end på kunstskifer – men pengene kan være givet godt ud, når man tager den lange levetid i betragtning.

Kontakt os og få mere at vide

Vi er klar med kyndig vejledning om mulighederne ved skifertag. Hos os stræber vi efter at levere den højeste kvalitet – både i rådgivning og udførsel. Vil du vide mere? Kontakt os med det samme.

​Vores blikkenslagere har lagt 5000 m2 smukke naturskifersten fra et engelsk brud på et større gods under totalrenovering.

Få et uforpligtende tilbud på professionel VVS-arbejde​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud?