Skifertag er en langtidsholdbar løsning

Ældre materiale med nye muligheder

Skifer er ikke et nyt materiale, men det er igen blevet populært. Med det danske vind og vejr skal dit tag kunne holde til lidt af hvert. Her er skifer et levedygtigt materiale, som kan holde op til 100 år med den rette vedligeholdelse.

Hos JME VVS ApS er vi klar til at give dig grundig rådgivning om et muligt skifertag. Det gør vi fra vores adresse i Kerteminde, men kører også ud til Nyborg og Munkebo. Vi hjælper med råd og montering.

Hvad koster et skifertag?

Prisen på opbygning af et nyt skifertag varierer en del afhængig af mange forskellige faktorer. Tagets størrelse har en åbenlys effekt på omkostningerne.

Det betyder også noget, om tagkonstruktionen har vinduer eller skæve vinkler. Omfanget af renoveringen er ligeledes en faktor, for der er forskel på at få lavet reparationer eller få lavet helt nyt tag.

Du betaler for priser pr. m² og for montage. Pris på et skifertag kan være ret høj. Til gengæld får du et tag, der har en meget lang levetid.

Kontakt os og få mere at vide

Vi er klar med kyndig vejledning om mulighederne ved skifertag. Hos os stræber vi efter at levere den højeste kvalitet – både i rådgivning og udførsel. Vil du vide mere? Kontakt os med det samme.

Få et uforpligtende tilbud på professionel VVS-arbejde​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud?