Kontakt JME VVS​

​JME VVS ApS

Kohaven 14B, 5300 Kerteminde

Tlf.: 65 32 23 11

E-mail: info@jme-vvs.dk 

CVR: 37609897

Vi kan tilbyde alle former for VVS- og blikkenslagerarbejde samt gasinstallationer og -service til såvel privat- som erhvervskunder.

Med 8 montører hvoraf 1 er i lære, er vi klar til at rykke ud fra vores base i Kerteminde. På almindelige serviceopgaver opererer vi i vores nærområde, men kører gerne til opgaver i hele landet, ved større projekter. Større projekter indenfor vores kernekompetenceområder er mejeri, gaskedler og varmepumper. Kvalitet og godt håndværk er vejen til tilfredse kunder, og tilfredse kunder er lige os. Vi sætter en ære i at overholde de aftaler vi laver med dig, og så slipper du for en tur på fyldepladsen, når vi har været der. Vi rydder nemlig op efter os og tager det demonterede toilet, håndvask, blandingsbatteri, rør eller andet med os, når vi kører.

Du kan altid kontakte os for et gratis og uforpligtende tilbud, og vi kommer gerne med gode råd og ideer til, hvordan du kan få den løsning, der passer til dine ønsker og behov. Vi er medlem af brancheforeningen Tekniq. Det betyder blandt andet, at det arbejde vi laver for dig som privatkunde er omfattet af Tekniq’s garantiordning – så du kan være helt tryg, når du vælger os.

Få et uforpligtende tilbud på professionel VVS-arbejde​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud?