VVS

​Vi har autorisationen, kompetencen og erfaringen til at klare både stort og småt indenfor vand, varme og sanitet, og udfører alle former for VVS-arbejde, lige fra småreparationer til totalrenoveringer af eksempelvis badeværelse og køkken.

Vi leverer altid en indsats, der er professionel til fingerspidserne, og går ikke på kompromis med kvaliteten i det arbejde vi udfører. Vi arbejder med alt indenfor varme - blandt andet fejlfinding og reparation på varmeinstallationer, tilslutning af fjernvarme, udskiftning af varmtvandsbeholder og reparation af radiatorventiler. Skal du have udskiftet dit pille-, olie- eller gasfyr til fjernvarme eller en luft til vand varmepumpe, er vi også de helt rigtige at ringe til.

Alt indenfor vand, kan vi også klare – blandt andet montering eller renovering af vandinstallation, udskiftning af vandstik og afhjælpning af problemer med manglende vandtryk. Er du træt af kalk i vandet monterer vi gerne et blødgøringsanlæg.

Har du udfordringer med et afløb er vi klar med hjælpen. Vi har alt det udstyr, der skal til for at rense eller spule et stoppet toilet, en stoppet håndvask eller kloak. Er det galt med faldstammen kan vi enten udskifte eller renovere den ved hjælp af foring eller coating.

Vi laver alt indenfor køkken og bad, så skal opvaskemaskinen tilsluttes, vandhanen repareres eller udskiftes eller skal badeværelset shines op med et nyt toilet, så kan du trygt tage fat i os. Har du brug for sparring omkring den bedste løsning for dig i forhold til dine ønsker og behov, er vi altid klar med en gratis og uforpligtende gennemgang af muligheder. Hos os, er der altid nogen på arbejde. Vi har nemlig døgnvagt, og er klar til at rykke ud, når det gælder. 

Få et uforpligtende tilbud på professionel VVS-arbejde​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud?