Vi udfører professionelt VVS-arbejde

​Fra småreparationer til totalrenovering

Har du brug for hjælp til VVS-arbejde? Vi har autorisationen, kompetencen og erfaringen til at klare både stort og småt indenfor vand, varme og sanitet. Vi udfører alle former for VVS-arbejde, lige fra småreparationer til totalrenoveringer.

Vi leverer altid en indsats, som er professionel til fingerspidserne, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten i det arbejde vi udfører.

Vi arbejder med alt indenfor varme blandt andet fejlfinding og reparation på varmeinstallationer, tilslutning af fjernvarme, udskiftning af varmtvandsbeholder og reparation af radiatorventiler. Skal du have udskiftet dit pille-, olie- eller gasfyr eller skal du bruge luft til en vandvarmepumpe, så er det os du skal ringe til.

Du finder os i Kerteminde, men vi udfører også gerne VVS-arbejde i Munkebo, Nyborg og omegn.

VVS-arbejde ved vandinstallation

Alt inden for vand, kan vi også klare – blandt andet montering eller renovering af vandinstallation, udskiftning af vandstik og afhjælpning af problemer med manglende vandtryk. Er du træt af kalk i vandet, så monterer vi også gerne et blødgøringsanlæg.

Har du udfordringer med et afløb, så står vi klar med hjælpen. Vi har alt det udstyr, der skal til for at rense eller spule et stoppet toilet, en stoppet håndvask eller kloak. Er det galt med faldstammen, kan vi enten udskifte eller renovere den ved hjælp af foring eller coating.

Skal du bruge hjælp til reparationer i dit køkken eller bad?

Vi laver alt indenfor køkken og bad, så skal opvaskemaskinen tilsluttes, vandhanen repareres eller udskiftes, eller skal badeværelset shines op med et nyt toilet, så kan du trygt tage fat i os. Hos os, er der altid nogen på arbejde. Vi har nemlig døgnvagt, og er klar til at rykke ud, når det gælder.

Kontakt os og hør mere om vores VVS-arbejde

Skal du have lavet noget VVS-arbejde og har brug for professionel hjælp? Så er du velkommen til at kontakte os, for at høre mere om dine muligheder og vores priser.

Få et uforpligtende tilbud på professionel VVS-arbejde​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud?