Blikkenslager​

​Vi udfører mange forskellige opgaver indenfor blikkenslagerfaget, og hører til de, der stadig selv producerer tagrender, nedløb og meget andet på vores værksted.

På vores værksted står maskiner af enhver art, og vi kan producere det, du har brug for i det materiale, du ønsker.
Til nogle opgaver er zink bedst egnet – men er du mere til f.eks. kobber eller aluminium, der kan fås i mange farver, klarer vi selvfølgelig også det.

Som eksempler på opgaver vi løser er:

  • Tagrender og nedløb
  • Kviste
  • Inddækninger
  • Skotrender
  • Skifertag
  • Facader
  • Inddækning af gavle på villaer
  • Kirker

​Vi sætter en ære i at levere blikarbejde af høj kvalitet, så dit hus er sikret i mange år, og vand- eller rådskader forhindres.

Alle opgaver udføres naturligvis håndværksmæssigt korrekt, så funktionaliteten er i top, samtidig med at du får et resultat, der er rigtig pænt at kigge på.

Aluprofiler

Kunne du tænke dig et alternativ til zink er aluprofiler en god mulighed. Aluprofiler kan - blandt mange andre ting - bruges til inddækning af tag, facade, viduer og karnap.

Trænger din markise til beskyttelse mod sne og regn eller kunne du tænke dig at pifte dit plankeværk lidt op, kan det snildt gøres med aluprofiler. Vi kommer gerne forbi til en snak om dine tanker og ideer og klarer gerne opmålingen, så vi kan give dig et gratis og uforpligtende tilbud.
Vore dygtige blikkenslagere er klar ved vore maskiner, og kan producere aluprofiler præcist på de mål, du har brug for op til 3 meter.


Du kan vælge mellem 20 farver, så vi kan finde en løsning, der passer til omgivelserne og din smag.

Skifertag

Et af de smukkeste tage, der findes er et skifertag og så er det ovenikøbet en meget miljøvenlig løsning, der kan holde i 100 år.

Skifer er er dannet af naturen selv, og da der bruges meget få ressourcer på at skære skiferen ud af klippevæggen og save skiferen op til sten, er det et af de mest klimavenlige byggematerialer, der findes. Ønsker du at give dit hus et meget eksklusivt udseende, og vil du gerne slippe for at bruge tid på vedligeholdelse, så kan løsningen være et skifertag.
Lad os kigge på mulighederne hos dig. Har du allerede et skifertag, kan vi naturligvis også hjælpe med renovering af dette.


Vi giver gerne et gratis og uforpligtende tilbud, så tag endelig fat i os.

Få et uforpligtende tilbud på professionel VVS-arbejde​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud?