Varmtvandsbeholder sikrer dig varmt vand

Rådgivning om fjernvarme

​Fjernvarme er et fælles varmeanlæg, der producerer varmen centralt og leverer den gennem fjernvarmerør til de enkelte huse. I huset skal man have et fjernvarmeanlæg, der producerer det varme brugsvand og sørger for varme til radiatorer og gulvvarme.

Der er flere mulige løsninger og en af dem er et direkte fjernvarmeanlæg hvor det varme fjernvarmevand fra fjernvarmeværk ledes direkte ud i radiatorer og gulvvarme, og hvor en varmtvandsbeholder i huset producerer det varme brugsvand.

Vi er på vejen i Kerteminde, Munkebo og Nyborg, og kommer gerne og besøger dig. Det er nemlig kun dig, der kan afgøre, hvilken løsning der er den rigtige for dig. Vi tilbyder at gennemgå de forskellige muligheder for dig, så dit fjernvarmeanlæg ikke bliver hverken for stort eller for lille i forhold til behovet, og så selve installationen ikke kræver mere plads end det, der er at gøre med. 

Fordele ved en varmtvandsbeholder

Med en varmtvandsbeholder vil du altid have varmt vand - også hvis der er svigt i forsyningen fra fjernvarmeværket, og beholderen fyldes automatisk op, når du bruger af det varme vand helt uden, at du skal gøre noget. Du skal dog være opmærksom på, at du kan løbe tør for varmt vand, hvis der bruges meget indenfor kort tid.

En varmtvandsbeholder er godt isoleret og varmetabet er derfor minimalt. Beholderen optager noget plads, til gengæld holder den rimelig længe, og er nem at indstille, hvis du ønsker at ændre temperaturen på det varme vand.

Kontakt os for at få mere at vide om fjernvarmeanlæg

Vi svarer meget gerne på de spørgsmål, du måtte have omkring fjernvarme i dit hus, så tag bare fat os. Vi har mange års erfaring med fjernvarmeanlæg, og fremsender gerne et uforpligtende tilbud, når vi har gennemgået dine ønsker og behov. 

Få et uforpligtende tilbud på professionel VVS-arbejde​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud?