Varmtvandsbeholder til fjernvarme sikrer dig varmt vand altid

Rådgivning om fjernvarme

​Med fjernvarme får du en sikker og miljøvenlig måde at få varmt vand ud af hanen og i din radiator. Du har bl.a. mulighed for at få en varmtvandsbeholder til fjernvarme, så du altid har adgang til varmt vand.

Hos JME VVS ApS står vi altid klar til at hjælpe med at finde den rigtige fjernvarmeløsning til dig. Vi kommer ud til dig i Munkebo, Kerteminde og Nyborg, hvis du overvejer at få installeret et fjernvarmeanlæg.

Hos os får du:

  • ​lavet et professionelt stykke arbejde
  • ​en VVS’er, der overholder leveringstider
  • ​et højt kvalitetsniveau
  • ​kvalificeret rådgivning

Hvad er fordelene ved en varmtvandsbeholder til fjernvarme?

Det gode ved en varmtvandsbeholder til fjernvarme er, at der hele tiden er brugsvand tilgængeligt for dig. Det gælder også i det tilfælde, at der kommer forsyningssvigt, da vandvarmeren er fyldt op.

Derudover bliver fjernvarme varmtvandsbeholderen fyldt løbende op, uden at du skal foretage dig noget. Da det er en beholder med begrænset plads, skal du dog være opmærksom på, at du kan løbe tør, hvis du pludselig skal bruge en masse opvarmet vand.

Kontakt os for at få mere at vide om fjernvarmeanlæg

Skal du have rådgivning og en pris på en varmtvandsbeholder fjernvarme, så kontakt os. Vi er klar til at yde en god service og et professionelt stykke arbejde. 

Få et uforpligtende tilbud på professionel VVS-arbejde​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud?