Jordvarmeanlæg er godt for miljøet og din pengepung

Hvad er et jordvarmeanlæg?

Jordvarme er til dig, der gerne vil have en miljøvenlig og besparende varmeløsning. Hvordan virker et jordvarmeanlæg? Kort sagt udnytter et jordvarmeanlæg varmen i jorden til at give dig varme til gulvvarmen, i vandhanen og andre steder.

Hos JME VVS ApS rådgiver vi dig, der overvejer, om jordvarme er det rigtige for dig. Vi holder til i Kerteminde, men kommer også ud til Munkebo og Nyborg. 

Hvad koster et jordvarmeanlæg?

Det er en større økonomisk postering at anskaffe sig et jordvarmeanlæg. Priser for anlæg ligger mellem 140.000 til 180.000 kr. Det er mange penge, men til gengæld kommer du til at spare mange penge på din varmeregning fremadrettet, så anlægget er hurtigt tjent ind.

Et jordvarmeanlæg fungerer ved, at der graves et slangesystem ned under din græsplæne. Her fyldes slangerne med vand, som bliver opvarmet af jorden omkring. Via en varmepumpe afleverer vandet energien, og du har varme i dit hus. Vandet løber nu ud i slangerne igen, og gentager processen. Derfor kræver et jordvarmeanlæg også god plads på din grund.

Få mere at vide om jordvarme

Kontakt os, så finder vi den rigtige pris på installation, generel service og eftersyn, så dit anlæg uden problemer kan holde i mange år frem. Vi rådgiver dig, så du kan finde den bedste løsning.

Få et uforpligtende tilbud på professionel VVS-arbejde​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud?