Varmeveksler producerer kun det varme vand, du har brug for

Fjernvarme i din bolig

Flere og flere husstande får fjernvarme i takt med at forsyningsnettet udvides. Skal din husstand tilsluttes fjernvarme er det vigtigt at finde ud af hvilken løsning, der er den helt rigtige for dig.

Der findes forskellige typer af fjernvarmeanlæg – en af dem er direkte fjernvarme med en varmeveksler, der producerer det varme brugsvand.

En anden løsning er indirekte fjernvarme med en varmeveksler, der udover at producere det varme brugsvand opvarmer vandet til radiatorerne.

Hvad du skal vælge, afhænger helt af dine ønsker og behov. Vi er klar til at hjælpe dig, og da vi kører rundt i Kerteminde, Munkebo og Nyborg, slår vi gerne et smut ind forbi dig, så vi kan gennemgå mulige løsninger for et fjernvarmeanlæg.

Hvad er en varmeveksler?

En varmeveksler er en enhed, der udveksler det kolde vand til varmt vand. Veksleren fungerer på den måde, at vandet opvarmes i det øjeblik, du har brug for det – altså når du åbner for den varme hane eller åbner for radiatoren.

Da det varme vand kun produceres når det skal bruges, er en varmeveksler en energibesparende og miljøvenlig løsning. Desuden opnås der god afkøling på fjernvarmen og god afkøling betyder færre udgifter.

I øvrigt fylder en varmeveksler ikke meget og kan sagtens gemmes væk i et almindeligt skab sammen med de øvrige fjernvarmeinstallationer. 

Kontakt os for at få en god pris

Vi forhandler og installerer varmevekslere fra de kendte producenter på området.

Hvilken løsning, der passer bedst til din bolig, finder vi ud af, når vi sammen gennemgår dine ønsker og behov. Vi kommer gerne forbi til et gratis og uforpligtende møde, så kontakt os, hvis du vil høre mere om mulighederne i dit hus. 

Få et uforpligtende tilbud på professionel VVS-arbejde​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud?