Ring os op på telefon: 65 32 23 11

​SANITET & VAND

​Både nye og gamle boliger kan rumme skjulte og oversete skavanker. Det kan være en dårlig udnyttelse af varmesystemerne til skade for din økonomi. Det kan være rør, der ruster, og dermed truer hjemmet med en større vandskade.


For at få en optimal udnyttelse af alle installationer og for at undgå, at små skader bliver til store omkostninger, så lad JME VVS ApS stå for vvs-arbejdet.

​Vi sikrer, at vand, varme og sanitet er i orden. At termostater, armaturer, rør og afløb ikke er noget, du skal bekymre dig om i hverdagen.


Kontakt os for at høre mere om serviceaftaler, vedligeholdelser og projektering af større opgaver.

BWT - Best water technology​

Hos JME VVS tilbyder vi professionel vandbehandling til dig, der bor på Fyn. Har du et hjem, der bærer meget præg af vand med et højt kalkindhold, har vi kuren, der kan skille dig af med det. BWT vandbehandling er en effektiv metode til at sikre, at der ikke kommer så meget kalk i vandet. Med et BWT filter og et BWT blødgøringsanlæg er det muligt for os at udføre en grundig og effektiv vandrensning, som gør dit vand fattigere på kalk.


Vi tilbyder vandbehandling af høj kvalitet, som blandt andet giver disse fordele:

  • ​​Mindre kalk på badeværelset
  • Undgå kalkrender
  • Spar penge og energi
  • Giver blødere hår og hud
  • Giver bedre tøjvask
  • Bedre for miljøet.

Mindsk risikoen for et tilkalket hjem med vandbehandling​

​Er du bosat et sted, hvor vandet er meget kalkholdigt, har du sikkert oplevet, at din elkedel kalker hurtigt til, eller hvordan dit badeværelse viser tegn på kalk i kroge og fuger. Det kræver slid at komme af med det, men desværre er det et tilbagevendende problem, der skyldes vandet.​

​​Hos JME VVS har vi stor erfaring med vandbehandling, der optimerer vandet og gør det mindre kalkholdigt. Det medvirker, at vandet bliver blødere i brug, og kvaliteten er bedre.​ Vil du mindske risikoen for et hjem fyldt med kalk, tilbyder vi en grundig vandbehandling, som gør dit hjem kalkfrit.

Blikkenslager med højt serviceniveau

​Hos JME VVS tilbyder vi vores ekspertise inden for vandbehandling til både private og virksomheder. Vi er en blikkenslagervirksomhed, som er yderst kvalitetsbevidst og altid arbejder med et højt serviceniveau.

​Derfor kan du som kunde altid forvente en god vandbehandling, hvor vi tager os godt af dig og leverer et resultater, der indfrier dine forventninger. Har du problemer med kalk i vandet, anbefaler vi, at du gør noget ved, før det ødelægger dit hjem.

​​

Kontakt os med henblik på vandbehandling og få et uforpligtende tilbud. Ring på telefon 65 32 23 11 eller skriv en mail til jc@jme-vvs.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontaktinformationer​

JME VVS ApS

CVR: 37609897

Postnummer, by & adresse

Longsvej 1

5300 Kerteminde

Medlem af: